Skidskola i Ulricehamn

Få ut mer av skidåkningen och ha roligt tillsammans i backen

Oavsett om du vill lära dig att åka lift, svänga eller bemästra en puckelpist så är du välkommen till oss. Här kan både barn och vuxna, nybörjare eller erfarna, få ut mer av sin skidåkning med hjälp av våra instruktörer. Ni kan välja mellan att gå i gruppskidskola eller privatlektion.

Boka skidskola


Bokning av skidskola för större grupper

För  kontakta oss för offert på telefon: 054-132600 eller via mail på: info@ulricehamnskicenter.se

Gruppskidskola

Vi har roligt tillsammans och träffar nya vänner, samtidigt som vi under 90 minuter tränar på att utveckla vår skidåkning och teknik. För barn brukar det vara extra roligt att gå i grupp. Utvecklingen skapar glädje för barnen och som i sin tur bidrar till ytterligare utveckling. Minst antal deltagare är två personer. 90 min-grupp lördag och söndag.

Privatlektion

Under 60 minuter lägger en av våra duktiga instruktörer allt fokus på dig. Tillsammans lägger vi upp lektionen utifrån din nivå och färdigheter. Alla är välkomna och vårt mål är att din skidåkning ska bli ännu roligare!
För snowboardåkare erbjuder vi att efter egna mål och erfarenhet utveckla sin åkning med hjälp av någon av våra erfarna snowboardinstruktörer. Privatlektioner kan bokas för 1-4 personer

Skidlekis

Är det dags för ert barn att prova på skidåkning? Passa då på att uppleva skidåkningen tillsammans med ert barn. I Ulricehamn Ski Center är du som förälder med ditt barn under lektionen och tillsammans med våra erfarna instruktörer får ni under lekfulla former prova på att åka skidor och få en positiv bild av skidåkning. Naturligtvis blir det mycket bus och lek under lektionen.

Förkunskaper: Du ska ha ett glatt humör med dig, samt mamma eller pappa.